El mòbil, a quina edat? Infok

El mòbil, a quina edat? Infok

El passat dilluns un part dels alumnes de 6è de Primària de l’Escola Sant Josep i dels nostres alumnes de 1r d’ESO van participar en el programa informatiu Infok. La seva visita està relacionada amb la celebració aquesta setmana del YoMo a Barcelona i es plantejaven una qüestió, El mòbil, a quina edat?. Els alumnes van participar responent preguntes com: Qui té mòbil? Per a què l’utilitzes? Amb quina freqüència? ets.. Va ser una gran experiència per a tots ells. Esperem repetir!

Podeu visualitzar la seva aparició a través de la pàgina web del programa.

http://www.ccma.cat/tv3/super3/infok/el-mobil-a-quina-edat/video/5653411/#

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *