L’EDN al YoMo Festival

L’EDN al YoMo Festival

La setmana passada ja us anunciàvem la presència de la nostra escola al YoMo Festival. Els alumnes tecnològics de Batxillerat, acompanyats de dos professors del centre, Jordi Divins i Marc Sibila, van viure en pròpia experiència què volia dir ser expositor.

En aquesta fira, destinada a donar a conèixer les carreres professionals dels sectors STEAM, els nostres alumnes van ajudar a difondre tota la tasca tecnològica de l’EDN i dels Instròniks, el projecte dels dos professors citats anteriorment i que vol apropar la unió entre música i tecnologia a la gent.

Es calcula que YoMo Barcelona rebrà  20.000 escolars de Catalunya i Espanya en una enorme exposició de ciència i tecnologia. Els nostres alumnes van anar-hi dilluns i dimarts. Allà van coincidir amb el diverses personalitats,entre elles el Dani Jiménez o el Molt Honorable President de la Generalitat, senyor Carles Puigdemont, al qual van obsequiar amb una guitarra fenderduino.

YoMo col·labora amb Mobile World Capital Barcelona (http://mobileworldcapital.com) a través del programa mSchools, una iniciativa en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i GSMA. YoMo és un esdeveniment del Mobile World Congress —el principal esdeveniment de la indústria del mòbil— i de GSMA, que representa els interessos de 800 operadors de xarxes mòbils a tot el món.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *