Museu de la Ciència i Tècnica de Terrassa: 2n d’ESO

Museu de la Ciència i Tècnica de Terrassa: 2n d’ESO

El Museu de la Ciència i la Tècnica de Terrassa és un espai de formació molt adequat per als alumnes que fan per segon any consecutiu l’assignatura de tecnologia. Aquest museu aporta una extensa proposta d’activitats orientades a transferir informació i coneixements de caràcter científic i tecnològic en el marc del patrimoni industrial català.

Els alumnes van fer tallers relacionats amb el tema d el’energia i després van poder visitar una exposició temporal sobre Leonardo da Vinci. En aquesta exposició els nostres alumnes van poder veure  40 màquines i enginys ideats per Leonardo da Vinci, construïts a partir dels manuscrits, els esquemes, els dibuixos i les indicacions dels còdexs del geni italià. Alguns dels enginys són a mida real i d’altres a escala, però tots s’han construït amb els materials utilitzats a l’època i seguint els dissenys de Leonardo.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *