Xerrada de formació per a professors: Jaume Montsalvatge

Xerrada de formació per a professors: Jaume Montsalvatge

Dins el marc dels canvis en el món de l’ensenyament, que últimament sembla que s’han convertit en una moda, l’EDN comença a caminar en la seva pròpia línia pedagògica. És per això que aquest any ha fet tot un treball de formació tant en l’àmbit de l’Escola Nova21, com en línia pròpia, per exemple amb la xerrada que va dur a terme el senyor Jaume Montsalvatge, professor d’història a 2n de Batxillerat a l’escola Pia de Caldes i membre del projecte pedagògic “Escola Pia” que impulsa el projecte SUMMEM.

La xerrada va consistir en l’explicació d’aquest projecte als membres de l’EDN. Com es va dur a terme; quins principis es van tenir en compte; quina implantació hi ha actualment; quan se suposa que es podrà valorar l’èxit o el fracàs del projecte, etc. A part, Montsalvatge va resoldre tots els dubtes que el nostre professorat tenia al voltant d’aquest tema.

 

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *