Sortida 1r d’ESO: Xocolates Simon Coll i Caves Codorniu

Sortida 1r d’ESO: Xocolates Simon Coll i Caves Codorniu

El passat dimarts els/les alumnes de 1r d’ESO van visitar la Fàbrica de Xocolata de Simón Coll i les Caves Codorniu.

A la fàbrica de la Xocolata van visionar un documental sobre l’orígen i la fabricació de la xocolata i sobre la història de Simón Coll. A més van fer tast de les diferents xocolates que produeixen, valorant no nomès el gust, sinó també l’olor, textura,…  És van convertir per un dia en uns experts xocolaters!

La visita va seguir a les Caves Codorniu on van visitar les instal·lacions antigues agafant diferents trenets, i van veure com es feia tradicionalment la producció de cava. Finalment, també van fer tastet d’un bon most.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *