Sortida al Saló de l’Ensenyament

Sortida al Saló de l’Ensenyament

Els alumnes de Batxillerat del nostre centre van anar ahir dimecres al Saló de l’Ensenyament de Barcelona. Volem destacar el bon ambient del Saló i la qualitat de les explicacions, amb respostes concretes a les inquietuds dels nostres estudiants.

Sabem com és d’important triar carrera o estudis posteriors, i per tant, des de l’EDN també volen donar resposta a tots els seus dubtes, ja sigui amb xerrades concretes de diversos estudis al nostre centre o amb la visita i tallers a algunes universitats. Per acabar-ho de completar, ens sembla que aquesta sortida al Saló de l’Ensenyament ha estat totalment profitosa.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *