Visita de l’escriptora Dolors Garcia Cornellà

Visita de l’escriptora Dolors Garcia Cornellà

Divendres passat ens va visitar l’autora del llibre que hem llegit aquest trimestre a 1r d’ESO: Diumenge al matí als peus del salze.

En aquest llibre, una colla d’amics es retroben 4 anys després d’haver acabat 6è de primària i desenterren una capsa dels records. Aquesta capsa amaga, però, un terrible secret, el nom del company o companya que es va dedicar a fer-los passar un mal curs. Una mala ànima que els perjudicava en tot allò que podia.

L’autora ens va explicar anècdotes al voltant de la creació del llibre, com el fet que agafa fotos d’internet per crear-se la imatge física dels personatges i que sense saber-ho va fer que un dels seus protagonistes fos el Justin Bieber. També ens va confessar en quina casa s’havia inspirat per escriure el llibre o com eren d’importants per a ella les lectures que havia fet de joveneta.

Us en deixem un fragment per si en teniu curiositat i decidiu que és una bona lectura per aquest estiu:

“Si algú els hagués observat des de fora, hauria vist un grup d’amics i amigues que recordaven el temps d’escola i feien plans de futur entre la complicitat, la confiança i l’amistat. Però, vistos de prop, alguna cosa no encaixava. Hi havia, surant en la invisibilitat, unes quantes partícules de revenja, unes quantes més de recel, un grapat de cèl·lules d’odi i un corrent d’aire de malfiança entre alguns membres d’aquella colla.”

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *