VISITA A L’EMPRESA SIMET DEL GRUP AMES DE SOLSONA

VISITA A L’EMPRESA SIMET DEL GRUP AMES DE SOLSONA

Els alumnes de 1r i 2n del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Manteniment Electromecànic van visitar l’’empresa SIMET a Solsona. És una empresa que es dedica a la fabricació de coixinets sinteritzats, autolubricants i filtres i components metàl·lics sinteritzat. Forma part del Grup AMES, una multinacional catalana amb més de 15 empreses i clients a més de 50 països.

Durant la visita van estar acompanyats i guiats per tres persones de l’empresa, una del departament de qualitat i dues de recursos humans. La visita va tenir dues parts, una primera on ens van explicar l’empresa, qui són, què fan, quins són els seus valors, etc… per continuar fent-nos una masterclass sobre la sinterització de productes metàl·lics amb explicació teòrica de tot el procés de sinterització.

I una segona part on vam recórrer les instal·lacions de fabricació, podent veure de manera real i pràctica tot el què ens havien explicat anteriorment, fent tot el recorregut del producte, començant amb la pols del metall fins a l’embalatge del producte final, passant pels departaments de qualitat i assaig.

La valoració de la visita va ser molt ben valorada tant pels professors com pels alumnes i des d’aquí agrair a l’empresa SIMET la seva disponibilitat i bona atenció en tot moment.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *