Aplicatiu de l’EDN al Saló de l’Ensenyament

Aplicatiu de l’EDN al Saló de l’Ensenyament

Per tercer any consecutiu els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Automatització i Robòtica Industrial han estat presents al Saló de l’Ensenyament. La seva contribució ha estat una aplicació desenvolupada per a l’estand d’Orientació del Departament d’Ensenyament que els ha permès aplicar els coneixements del cicle formatiu.

Aquest curs com a novetat el sistema desenvolupat permet imprimir els tiquets que es lliuren a les persones que cerquen orientació amb el número d’ordre en que han d’accedir als despatxos on son atesos i una enquesta sobre el servei. Esperem seguir col·laborant amb el Departament d’Ensenyament i continuar perfeccionat l’aplicació com a projecte i repte per als propers alumnes del cicle formatiu.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *