Marina Santasusana: 2n premi de narrativa Premi Sambori 2017

Marina Santasusana: 2n premi de narrativa Premi Sambori 2017

La Marina Santasusana, de 3r ESO A, ha guanyat el 2n premi de narrativa del Premi Sambori 2017 que organitza Òmnium Cultural, a la demarcació de la Catalunya Central  amb l’obra “Més que quatre parets”

Òmnium Cultural va convocar l’XIè Premi Sambori Òmnium, un premi escolar de narrativa que té per objectiu promoure l’ús literari del català a les escoles i instituts del Principat, la Franja, Andorra i Catalunya Nord, tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.

La Fundació Sambori organitza aquest concurs des del 1998 al País Valencià, on l’últim any ha comptat amb la participació de 86.000 alumnes. A Catalunya, el premi s’organitza des del 2006 i en l’última convocatòria hi han participat més de 44.000 alumnes. En total, 130.000 alumnes que hi han pres part. Es tracta del premi literari escolar amb més participants d’Europa. El lliurament del premi va ser el divendres dia 24 de març al Pavelló de Suècia de Berga.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *