William B. i Just Another Blockbuster

William B. i Just Another Blockbuster

La companyia Blue Mango va tornar a l’EDN per fer dues obres de teatre en anglès, una per a 4t d’ESO i Batxillerat, titulada William B, que parlava sobre les dificultats dels joves d’entendre’s amb els pares o amb els companys de classe i Just Another Blockbuster per als alumnes de 1r a 3r d’ESO, una obra que parla sobre el món del teatre.

El format incorpora només la llengua anglesa i ball, moviment i bromes per als alumnes per tal que durant l’hora en què dura l’obra estiguin completament connectats a l’espectacle i procurin entendre tot allò que els expliquen.

A continuació us deixem un vídeo sobre una de les actuacions amb els alumnes:

 

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *