Gimcana de francès

Gimcana de francès

Aquest dimarts 4 d’abril, amb els alumnes de 4t d’ESP de francès, van fer un joc d’orientació, “S’orienter en ville”, per tal d’utilitzar i incorporar el vocabulari i expressions que havien treballat la setmana anterior, sobre llocs del poble i com orientar-se en una ciutat.

Dilluns, a classe, van fer tres grups i, a partir d’un mapa, cadascun va preparar un text en mfrancès que explicava com anar des de l’EDN fins a un “tresor” amagat pel poble. Dimarts, mentre el grup responsable de la prova va anar a amagar el tresor i vigilava que els altres no s’equivoquessin, els altres dos grups anaven seguint les instruccions, fent ziga-zagues i voltes pel poble, fins a trobar el tresor.

Tots els tresors van ser localitzats, així que els seus autors havien redactat les instruccions correctament i els altres grups les van saber interpretar adequadament. Prova superada!

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *