Taller TAS

Taller TAS

Aquest any, els alumnes de 3r ESO de l’EDN, com ja és habitual en els últims anys, participen en el programa TAS organitzat per la Fundació Alícia.

Una de les activitats del programa és la ruta TAS. En aquesta ruta, un equip format per una dietista-nutricionista i una cuinera de la Fundació Alícia es desplacen a aquells centres més actius del programa per realitzar un taller participatiu de cuina. Aquest divendres 31 de març van venir a la nostra escola.

L’objectiu del taller és fomentar els bons hàbits alimentaris i es va centrar en evitar el malbaratament alimentari i en donar eines per aprofitar al màxim els ingredients o les sobres que tenim a casa.

Primer, la nutricionista va transmetre a l’alumnat consells pràctics per a una bona alimentació, sana i sostenible i la cuinera va fer una demostració culinària.

Després, els/les alumnes, distribuïts en grups es van haver de posar a la pell d’uns personatges concrets i cuinar una recepta adaptada segons els ingredients dels que disposaven. Finalment, cada grup va explicar el que havien preparat i van poder degustar el que havien cuinat.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *