Xerrada sobre el Servei d’Informació i Atenció a les Dones

Xerrada sobre el Servei d’Informació i Atenció a les Dones

Aquest dimecres els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Integració Social van participar en una xerrada a càrrec de la tècnica d’igualtat Ester Arcos sobre el Servei d’Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal del Bages. Els va explicar que és  un servei integral que promou la igualtat entre dones i homes, portant a terme accions que garanteixin l’efectivitat dels drets de les dones.

 

El SIAD es va crear l’any 2005 pel Consell Comarcal del Bages amb el suport de l’Institut Català de les Dones i la Diputació de Barcelona. Té com a finalitat donar resposta a les diferents demandes d’informació, sensibilització i atenció, així com potenciar els processos d’autonomia de les dones i contribuir a la superació de totes les situacions de desigualtat de gènere. El seu objectiu és incidir en les situacions de desigualtat i discriminació des de l’àmbit local.

IMG_2181

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *