Diplomes a les proves Cangur de Matemàtiques

Diplomes a les proves Cangur de Matemàtiques

La setmana del 20 d’abril van sortir els resultats oficials de les proves Cangur de matemàtiques. Aquestes  proves anuals i preuniversitàries són organitzades per  la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM) per motivar els alumnes a usar la lògica i la matemàtica, conjuntament. Són unes proves molt prestigioses a nivell matemàtic i a Catalunya hi van participar més de 100.00 alumnes i 691 centres escolars (al País Valencià i a les Illes Balears es realitzen de forma independent).

L’Escola Diocesana de Navàs felicita els seus alumnes per l’èxit en els resultats ja que ha tingut alumnes molt ben posicionats, trobant-se entre el 5% d’alumnes amb millor nota de Catalunya, cadascú en el seu nivell.

Felicitem especialment pels seus bons resultats:

  1. Queralt Serra (1r d’ESO)
  2. Joan Jordana (2n d’ESO)
  3. Mireia Trias (2n d’ESO)
  4. Arnau Sorribas (3r d’ESO)
  5. Martí Bover (3r d’ESO)

També, tot i no trobar-se en el 5% d’alumnes amb millors resultats, felicitem  la Simona Spinu de 4t d’ESO i a l’Oriol Fíguls de 1r de Batxillerat per obtenir la millor puntuació entre els alumnes del seu curs.

 

Felicitats a tots/es!

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *