Els d’Integració Social de sortida

Els d’Integració Social de sortida

El passat dijous els alumnes del primer curs del Cicle de Grau Superior d’Integració Social van fer un seguit de visites a diversos serveis adreçats a la infància i l’adolescència, joves i gent gran de Manresa. Van visitar el Casal-Ot, que és un centre obert que atén a vint infants en situació de risc socials. La coordinadora del centre els van explicar el seu funcionament, les finalitats, els

Van visitar el projecte Joves del Nucli Antic que és dedica a l’educació en medi obert.  A través del qual s’ofereixen activitats especialment esportives, a tots el infants i joves de 12 a 16 anys. Aquestes activitats són l’eix fonamental d’intervenció directe amb els participants del projecte per a importància de l’esport com a eina fonamental i estratègica.

Tot seguit van anar a la Ludoteca Ludugurus que és un espai obert a tots els infants de 5 a 14 anys. L’objectiu és garantir el dret de l’infant i del jove al joc, col·laborant així en el seu desenvolupament integral.

El següent espai va ser el Centre d’Animació i Espai de la Creu Roja on ens van explicar que aquesta associació forma part de la Fundació La Xarranca i tots els projectes i programes que es desenvolupen.

I finalment el Centre de Dia Terapèutic Sant Francesc on la terapeuta ocupacional i coordinadora els va explicar la importància de treballar cada dia en l’atenció centrada en la persona.

 

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *