Fira de l’Estudiant de Manresa: 24 a 27 d’abril

Fira de l’Estudiant de Manresa: 24 a 27 d’abril

La Fira de l’Estudiant és una iniciativa creada amb la voluntat d’oferir recursos que ajudin a prendre decisions en l’àmbit acadèmic i professional als alumnes que acaben la seva etapa a l’ESO o que han d’iniciar estudis universitaris, Cicles Formatius, etc.

Anualment, i ja en són 25, Manresa es converteix en ciutat de referència per als nostres estudiants i la majoria de les escoles del Bages són presents a l’espai firal per oferir als possibles alumnes els seus cursos, especialitats o criteris.

Els alumnes de Batxillerat assisteixen, a més, a tot de tallers que volen ajudar-los a decidir el seu futur, i els alumnes de 4t d’ESO comencen a conèixer totes les sortides que tenen en acabar els seus estudis obligatoris.

L’Escola Diocesana hi ha participat també amb un estand on ha ofert tots els estudis que es poden cursar en el nostre centre.

L’èxit de participació i alumnes ha estat altament nombrós. Cal destacar també la visita de la Consellera d’Ensenyament, senyora Meritxell Ruíz.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *