Sant Jordi a l’EDN

Sant Jordi a l’EDN

El dilluns el nostre centre va estar de festa, vam celebrar Sant Jordi. El matí va començar amb un esmorzar de germanor al pati de l’escola amb coca i xocolata. Després va tenir lloc una gimcana al pati de l’escola on els alumnes van participar en un seguit de proves de cadascun de les diferents àrees.

Com cada any  vam celebrar l’acte ludicofestiu al Casal Sant Genís. Durant l’acte es va fer entrega dels premis de prosa i poesia per al primer i segon cicle d’ESO i el Batxillerat i del punt de llibre d’enguany.

El guanyador de prosa de primer cicle va ser la Laura Sánchez i de poesia la Marina Costa, tots dues de 1r d’ESO A. El guanyador de prosa de segon cicle d’ESO va ser el Pau Arco i de poesia la Jashneet Kaur, tots dos de 4t d’ESO. I pel que fa al Batxillerat de prosa va ser la Carolina Jiménez de 1r de Batxillerat. La guanyadora del punt de llibre va ser la Clara García de 1r d’ESO A.

Durant l’entrega es va fer una petita lectura de les obres premiades. L’acte va acabar amb l’actuació estel·lar del Sobrino del Diablo

I per finalitzar van repartir la tradicional rosa a tots els participants en el concurs literari i artístic.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *