“Fem camí” de sortida

“Fem camí” de sortida

El passat 7 de maig els alumnes de l’optativa “Fem Camí” de 1r d’ESO de l’Escola Diocesana de Navàs van col·laborar amb l’organització sense ànim de lucre “El Camí” amb el projecte de senyalitzar la ruta de senderisme que permet conèixer la cultura, la historia, el paisatge i les gents del territoris de parla catalana. El nostre centre és el vetllador del tram de Sallent a Avinyó, això significa que s’ha compromès a senyalitzar-lo i repassar-lo un cop l’any.

Durant tota una jornada els alumnes van poder gaudir de la natura i l’entorn de la comarca del Bages i poder copsar fora de l’aula tots aquells continguts treballats prèviament.  Per a més informació del projecte “El Camí” veure la seva pàgina web: www.elcami.cat

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *