Presentació del llibre recull dels treballs de recerca

Presentació del llibre recull dels treballs de recerca

El passat dijous va tenir lloc a l’auditori de la Plana de l’Om de Manresa la presentació del llibre Treballs de recerca d’alumnes de Batxillerat del Bages del Curs 2016-2017.

Aquesta és una publicació anual que recull els resums dels 57 treballs de recerca més interessants presentats per l’alumnat de 2n curs de Batxillerat i un annex amb una breu fitxa de la resta dels 809 treballs fets. Aquest any el nostre centre ha presentat els treballs del David Fornells i la Marina Vilà.

L’acte va començar amb u la conferència  Estem sols? La cerca de planetes habitables més enllà del Sistema Solar a càrrec de l’investigador Ignasi Ribas Canudas, vice-director de l’Institut de Ciències de l’Espai (IEEC-CSIC) i director de l’Observatori Astronòmic del Montsec.  I seguidament es va fer el lliurament del llibre a l’alumnat que hi ha aportat el resum del seu treball.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *