Finalistes al 40è Concurs de Relat Breu Coca-cola

Finalistes al 40è Concurs de Relat Breu Coca-cola

 “Fa quaranta anys…” Aquest és el tema del concurs de narracions breus que organitza la comercial Coca-Cola des de fa 40 anys en llengua catalana (en llengua castellana passen a la 57a edició). L’objectiu del concurs és fomentar el valor dels joves escriptors en llengua catalana.

Afortunadament, una de les nostres alumnes de 2n d’ESO, l’Aina Obiols Castillo, ha estat escollida com a finalista del concurs. L’entrega del premi es farà a Port Aventura el dia 3 de juny i és en aquell moment en què sabrem exactament quin premi ha guanyat.

A banda del premi, cal destacar el valor d’arribar a la final, ja que és un concurs a nivell nacional i on només 54 alumnes de 2n d’ESO aconsegueixen arribar-hi. Felicitem especialment l’Aina i l’encoratgem a continuar mantenint aquesta afició per l’escriptura.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *