Sortida al Zoo

Sortida al Zoo

Divendres passat els alumnes de 4t d’ESO van anar al zoo. Retornar a aquest món de la infantesa tenia un objectiu: conèixer el comportament dels animals a partir d’un taller que organitza la mateixa entitat.

En aquesta activitat s’estudia la conducta dels animals vertebrats: la col·lecció d’animals del Zoo comprèn espècies solitàries i gregàries, amb conductes innates i apreses que presenten diferents graus de complexitat. L’estudi i l’observació d’aquests animals permet comprendre els diferents tipus de comportaments i eliminar les interpretacions antropomòrfiques.

Després del taller els alumnes van poder visitar tranquil·lament les instal·lacions del zoo i els diferents animals.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *