Setmana sense fum: 25 a 31 de maig

Setmana sense fum: 25 a 31 de maig

Aquesta és la setmana que des dels Centres d’Atenció Primària de cada municipi es vetlla “mediàticament” per la salut dels no-fumadors.

Des de l’escola, a 2n curs d’ESO, ja es fa un programa dedicat específicament a aquest tema i durant tot el curs escolars es parla i es treballen els hàbits de les persones fumadores i no fumadores entre els alumnes. A principi de curs se signa un document on cada alumne es compromet a no fumar durant aquell curs i des de tutoria es fa tot un treball (eslògan, cartells, etc.) dedicats a promoure el fet de no fumar.

Des del CAP Navàs ens conviden a una caminada popular el divendres 26, a 2/4 de 10h del matí,  fins al Castell de Balsareny, ja que el lema d´enguany, és ” Fumar menys i caminar més “. Després hi haurà un esmorzar de fruita fresca per a tots els participants. Els nostres alumnes estan en setmana d’exàmens, i per tant ens és impossible l’assistència, però sí que us volem convidar a vosaltres a anar-hi.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *