Pau Llonch: taller de RAP

Pau Llonch: taller de RAP

Aquest artista, que participa sovint a tertúlies de la ràdio, estudia economia i es defineix com a marxista i despistat guitarrista autodidacta. Va ser també vocalista de la banda de hatecore metal Batzak i des del 2004 és MC, productor i arranjador a la banda de rap At Versaris, la primera banda nacional que en aquest gènere que utilitza com a llengua normalitzada i habitual el català.  El 2009 arriba  la confirmació del seu projecte musical amb l’obtenció del premi per votació popular a millor disc de 2009 de la modalitat de pop-rock per la Revista Enderrock.

Aquestes dues últimes setmanes ha vingut  a l’EDN per explicar el seu projecte de rima i rap. La voluntat d’aquests tallers, que han realitzat els alumnes de 2n d’ESO, és potenciar l’escriptura i la creativitat a través d’una eina  molt propera als adolescents, el hip hop. Es tracta doncs de demostrar que l’escriptura es facilita l’accés a ella mateixa mitjançant aquest fort vincle amb la música que té el rap, però fent-lo compatible amb l’assumpció de la dificultat intrínseca de la rima. Els tallers van servir també  com a eina per educar en la igualtat de gènere.

Una manera diferent d’acostar-se a la poesia i a la rima, des d’un punt de vista innovador i actual.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *