Aina Obiols de 2n d’ESO, finalista d’or del PREMI RELAT BREU COCA –COLA

Aina Obiols de 2n d’ESO, finalista d’or del PREMI RELAT BREU COCA –COLA

Un total de 2246 alumnes de 2n d’ESO de 191 escoles d’arreu de Catalunya van participar el dissabte, 1 d’abril, a la prova escrita de la 40 a edició del Premi Relat Breu de la Coca – Cola que organitza Cobega, juntament amb el Departament d’Ensenyament, per fomentar l’escriptura creativa entre els joves.

La prova es va realitzar a diferents llocs de cada província. A l’EDN ens va tocar Manresa. El tema d’aquest any era: “Fa quaranta anys…”

Els relats curts d’aquesta prova van passar pel 1r Jurat Territorial, que va seleccionar els tres guanyadors de cadascun dels 18 sectors de Catalunya, un total de 54. Aquests 54 relats van passar a un 2n Jurat Territorial format per destacats escriptors com Màrius Serra, Isabel – Clara Simó o Care Santos entre altres que van valorar la qualitat dels relats per atorgar-los la qualificació de Bronze, Plata o Or.

L’acte de lliurament de premis va tenir lloc al parc temàtic de Port Aventura, el dissabte 3 de juny, on es va publicar la categoria de cada relat.

Els 18 finalistes, un de cadascun dels sectors territorials, que han obtingut la menció d’or en la classificació del 2n Jurat Territorial i entre els quals hi ha la nostra alumna de 2n d’ESO, AINA OBIOLS CASTILLO, han passat a la Fase Final del Concurs on un Jurat Final, compost per persones rellevants de la cultura catalana, examinarà els 18 relats finalistes i d’aquests n’escollirà un que serà considerat el guanyador final del concurs.

L’acte, on assistiran els 18 finalistes i es farà públic el nom del guanyador final, serà el dilluns, 12 de juny, al Palau Robert de Barcelona. En aquest acte es lliurarà a cada finalista una tauleta tàctil; a més, dels regals que ja van rebre a Port Aventura.

El guanyador final del concurs de relat breu assistirà a l’acte de lliurament de premis que se celebrarà el dia 23 de juny a la RALE (Real Academia de la Lengua Española) de Madrid juntament amb tots els guanyadors estatals de les diferents edicions del concurs.

 

Enhorabona Aina pel premi! t’ encoratgem a seguir escrivint!!!

IMG_20170603_115710_opt

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *