Resultats donació de sang, 4t ESO

Resultats donació de sang, 4t ESO

Com ja us havíem explicat, dins el Projecte de Servei Comunitari de 4t d’ESO, es va organitzar una donació de sang. En aquesta 33 persones van venir a donar-ne, però  6 d’elles no en van poder donar per circumstàncies diverses.

Dels donants, cal destacar que 24 ja n’havien donat abans i per a 3 d’elles era la primera vegada. Dels donants, la majoria tenien entre 18 i 24 anys (12 persones).

Des del Banc de Sang i Teixits de Catalunya ens van felicitar tant pel nombre de donants, com pels nous donants i van comentar que era un bon resultat si es tenia en compte que estem a final de curs i que la majoria dels alumnes de Cicles (que normalment fan una campanya de donació a l’octubre) tampoc eren a les aules.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *