Festa Final de Curs 2016-2017

Festa Final de Curs 2016-2017

 

Divendres dia 10 d juny, l’EDN va tenir un reconeixement per als alumnes que aquest any cloïen algun dels cicles al nostre centre.

Eren els alumnes de 4t d’ESO, 2n de Batxillerat i els cicles de Grau Mig i Grau Superior (la majoria alumnes de 2n any, tot i que cal destacar que també tenen títol de tècnics els estudiants d’un any del curs d’Atenció a les Persones en Situació de Dependència).

La festa va començar amb el parlament de la Sra. directora, Sra. Diana González i va continuar amb l’actuació musical de l’Eduard Freixa (exalumne del centre) amb el violí.

Tot seguit es van anar cridant a l’escenari els alumnes abans esmentats i se’ls va donar un petit detall:  orla o diploma. Després van rebre les paraules de companyonia del tutor o tutora o vam riure tots plegats amb els vídeos que els havien fet els seus tutors sobre el seu pas a l’escola.

En un ambient molt més informal, els alumnes, famílies i professors van disfrutar del bon temps al pati de l’escola acompanyats d’un petit refrigeri i la possibilitat de compartir xerrades, fotos i confidències.

Molta sort a tots plegats, tant als que continuen estudis com als que  emprenen el seu camí en el món laboral. L’EDN sempre estarà oberta per a tots vosaltres!

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *