Aprenentage- Servei CFGS Integració Social

Aprenentage- Servei CFGS Integració Social

Un dels objectius del CFGS d’Integració Social és que els alumnes coneguin diferents àmbits en els quals puguin desenvolupar professionalment la seva feina. És per això que les pràctiques dels alumnes van adreçades en aquesta direcció i que cada setmana realitzen dues hores de col·laboració amb entitats, escoles o organismes de Navàs o dels pobles veïns.

Mica en mica hem anat engegant aquests projectes. Prèviament, molts dels responsables de les entitats ens han visitat per explicar en què consisteix la seva feina, la seva organització, etc. és així com els nostres alumnes prenen consciència per saber en què consistirà la seva feina en un futur.

Seguint aquesta dinàmica han vingut, per exemple, els responsables del Xalar, l’organimisme de Navàs que gestiona l’ajut a infants i joves amb necessitats socioeconòmiques del poble i els ajuda en l’organització dels estudis i temps lliure.

Aquesta setmana també van venir els responsables de la Residència d’avis de Navàs que van explicar la feina que l’equip tècnic fa per tal d’afermar el manteniment i l’autonomia dels avis, així com la dinamització i participació a nivell de poble dels avis de la residència.

A tots ells donem les gràcies per fer-nos tan fàcil la nostra participació.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *