Jornada sobre la innovació industrial al Bages: “futur incondicional”

Jornada sobre la innovació industrial al Bages: “futur incondicional”

Dijous, alguns professors de l’EDN van assistir a aquestes jornades de reflexió sobre el futur dels estudis i món industrial al Bages al Món Sant Benet. Enguany la temàtica es dedicava a la innovació i se centrava en el sector de la mobilitat.

L’objectiu era parlar de  les realitats presents i de les tendències més rellevants del sector de la mobilitat,  que està vivint la transformació disruptiva més accelerada de la seva història.

El Programa d’Ocupació al Bages Industrial està subvencionat per la Diputació de Barcelona i impulsat per l’Ajuntament de Manresa, el Centre d’Iniciatives per l’Ocupació (CIO) i el Consell Comarcal del Bages, amb la participació de diferents ens municipals i entitats, entre les quals hi participa l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *