ATURADA DE PAÍS

ATURADA DE PAÍS

Per demà dimarts 3 d’octubre s’ha convocat una aturada de país mitjançant la plataforma Taula per la Democràcia que afecta institucions socials, sindicals i empresarials.
L’EDN, arran dels darrers incidents viscuts al nostre país en motiu de l’1 d’octubre i de la vulneració del dret a la democràcia en què haurien de créixer i viure els nostres alumnes, ha decidit adherir-se a aquesta aturada.
És per això que demà dimarts, 3 d’octubre del 2017, l’escola suspèn les classes i tallers de tot el dia. Això també afecta el servei de transport dels nostres alumnes que queda anul•lat.
Segons l’ordre del DOGC TSF/224/2017 de 29 de setembre, la Comunitat Educativa de Catalunya ha de garantir Serveis mínims, que consisteixen en 1 docent cada 6 aules. Amb això ja es preveu que el servei docent no serà el mateix que altres dies, i per tant us demanem que en la mesura que sigui possible, ens garantiu el nostre dret a respondre com a treballadors a aquesta aturada.
A partir del 4 d’octubre les classes es reprendran amb tota normalitat.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *