Feliç dia del docent!

Feliç dia del docent!

El 5 d’octubre és el Dia Mundial del Docent, i des de la pàgina web l’EDN volem felicitar a tots els nostres companys i companyes, professors i professores, que cada dia ensenyen els nostres alumnes a ser una mica millors.

Amb aquesta commemoració es vol fer reflexionar sobre el passat i el futur de la professió dels professors

El perfil dels mestres i professors dels diversos nivells de l’ensenyament s’ha modificat força en els darrers anys per a adaptar-se als canvis que s’han produït en la societat. Amb vista al futur, els experts pronostiquen que aquests professionals enriquiran, per exemple, el seu perfil humanista, seran molt més competents en l’àmbit digital i en noves metodologies d’ensenyament i apostaran per l’educació integral dels seus alumnes.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *