2n Batxillerat: Presentacions de Treball de Recerca

2n Batxillerat: Presentacions de Treball de Recerca

El treball de recerca és un treball d’investigació que realitzen tots els alumnes de Batxillerat. Aquest treball pot estar emmarcat dins d’una matèria o bé ser interdisciplinari. És un treball dirigit sempre per un tutor de l’escola, que controla la feina feta durant tot el curs.

El treball a l’EDN comença cap al febrer del 1r de Batxillerat i s’acaba cap a principis d’octubre. Els alumnes presenten una memòria escrita del treball i en fan una exposició oral una setmana després.

Els temes d’aquest any han anat des de la creació d’un avió-dron; la concreció d’una casa domòtica; la cria bovina ecològica o tradicional; el disseny i confecció d’un vestit o la creació d’un diari esportiu.

Ja ho veieu, temes molt diversos per a interessos molt diversos.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *