1r ESO: Sortida Museu d’Arqueologia

1r ESO: Sortida Museu d’Arqueologia

Els alumnes de 1r, dins el projecte Arqueòlegs, van anar al Museu d’Arqueologia de Catalunya, a Barcelona.

La sortida va consistir a fer el taller Arqueologia i passat: vine a excavar i una visita guiada pel Museu.

Durant la visita els alumnes van poder conèixer quines són les tasques que porten a terme els arqueòlegs, des del treball de camp fins a la feina dels laboratoris. Els alumnes van veure diferents dependències del museu on els van explicar les diferents feines que es porten a terme. Van  veure la biblioteca i el laboratori de conservació on els van explicar els passos per recuperar i conservar una peça i els diferents instrument. Per acabar la sortida van treballar com a veritables arqueòlegs excavant i recollint la informació de les peces trobades en un petit jaciment que té el museu.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *