Els d’Integració Social de sortida

Els d’Integració Social de sortida

Els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Integració Social van fer una visita al menjador social El Tupí de la ciutat de Vic. Aquest menjador funciona gràcies a la col·laboració de persones voluntàries que gestionen al centre i gràcies a les aportacions de menjar i altres recursos. Aquest servei durant anys ha resolt el dinar de moltes persones excloses socialment.

Després van visitar l’Alberg social de Vic, gestionat per la Fundació Projecte i Vida. Ens van atendre l’educador social i integradora social del projecte i els van explicar el projecte, van visitar les instal·lacions i també van fer totes les preguntes que els van sembla oportunes al voltant d’aquest dispositiu.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *