Acte de presentació del pilotatge del Programa Fàbrica Oberta

Acte de presentació del pilotatge del Programa Fàbrica Oberta

L’EDN ha participat en el disseny del Programa Fàbrica Oberta. Aquest programa té per objectiu afavorir l’orientació dels alumnes d’ESO cap a les professions de l’àmbit tècnic i professional davant la manca de professionals d’aquests sectors que pateix el nostre país. El Departament d’Ensenyament és conscient que el sector industrial sempre ha estat motor de l’activitat econòmica, la innovació, l’exportació i és un generador de riquesa, a part que proporciona ocupacions de qualitat.

Aquest projecte pretén desenvolupar activitats relacionades entre empresa i escola per donar a conèixer la indústria actual i afavorir les vocacions industrials. Aquest curs es portarà a terme una prova pilot entre 11 instituts i escoles, bo i esperant que el proper curs es porti a terme a la majoria d’instituts del país.

El passat dimecres 22 de novembre es va fer l’acte de presentació del programa amb presència del Departament d’Ensenyament, Cambra de Comerç i l’equip impulsor del projecte, del qual l’escola  forma part, juntament amb epresentants dels instituts i empreses implicades.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *