Èxit en la 1a trobada família-escola

Èxit en la 1a trobada família-escola

El dia 30 de novembre vam celebrar, al gimnàs de l’escola, la 1a trobada entre pares i professorat del nostre centre.

L’objectiu no era fer la clàssica reunió de pares, amb una exposició per part d’un ponent, sinó que volíem sentir la veu dels pares: saber què els inquietava, a què donaven valor, com els agradaria que fos la nostra escola…

Tot això va ser possible amb l’assistència de 32 famílies, que van plantejar diversos temes i que finalment es van decidir per parlar de 4: Educació Emocional, Resolució de Conflictes, Motivació i Tècniques d’Estudi. Els pares i mares van plantejar amb què es trobaven ells amb aquests temes, com ho resolien o com volien que l’escola els entomés.

Nosaltres en traiem bones conclusions i feina a fer, que en la propera trobada us volem exposar per tal que pugueu veure com hem tingut en compte les vostres aportacions.

Moltes gràcies per l’assistència i fins a la propera!

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *