Cantades de Nadales a la Residència d’Avis de Navàs

Cantades de Nadales a la Residència d’Avis de Navàs

Aquest dijmecres, els alumnes del Grau Superior d’Integració Social van protagonitzar la cantada de nadales que dóna el tret de sortida a les festes nadalenques a la Residència d’avis de Navàs.

Alguns alumnes de primer i els alumnes de segon a partir de la seva participació en aprenentatge-servei van ser una part important de la cantada.

En l’acte i van participar cinc entitats:

-EDN: amb alumnes dels dos grups d’Integració Social i professors d’aquest cicle.

-Escola Municipal de Música de Navàs: amb el professor de música Marc Sibila, que també és professor de l’EDN, i dos joves alumnes de guitarra.

-El projecte Xalar: amb el grup de nens i nenes, la dinamitzadora d’aquest projecte, l’educadora especialitzada i els alumnes de segon d’Integració Social que participen del servei.

-El Casal de Joves “El Raig”: amb adolescents i joves vinculats a aquest dispositiu, el seu dinamitzador i les alumnes de segon d’Integració Social que hi participen a través de l’aprenentatge-servei.

-La Residència d’avis de Navàs: fent d’amfitrions i conduint la festa a partir de la terapèuta ocupacional i dels tres alumnes de segon d’Integració Social que els dimecres col·laboren amb la residència a través del programa d’aprenentatge-servei.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *