Sortida d’Integració Social

Sortida d’Integració Social

El dimarts dia 12 de desembre els alumnes de primer i segon del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Integració Social van visitar la Residència Els Comtals d’AMPANS.

La Residència Els Comtals és un centre especialitzat en l’atenció a persones amb disminució psíquica i alteracions de la conducta o malaltia mental. El seu treball es basa en una atenció rehabilitadora tant dels aspectes emocionals de la persona com de la seva integració i normalització comunitària.

Moltes gràcies a la Teresa i la Laura per l’acollida i l’acompanyament de la visita, així com a tots els usuaris/es i treballadors del dispositiu !!!

Després de visitar Comtals van visitar el Casal de Joves La Kampana. El Casal de joves La Kampana és un espai de dinamització i lleure alternatiu adreçat al col·lectiu de joves de Manresa.

El Casal està obert per a tots els i les joves de la ciutat que desitgin gaudir dels seus serveis i de l’espai relacional: connexió a internet i wifi, cartelleres amb ofertes d’habitatge, treball i mobilitat, jocs de sobre taula, ping-pong, play station, wii i diverses exposicions.

El Casal organitza un seguit d’activitats dirigides o semidirigides i a més fa cessió d’espais i de material per a entitats i grups juvenils no formals. Aquest servei municipal està gestionat per l’entitat CAE.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *