Sortida de Batxillerat

Sortida de Batxillerat

Aquest dimarts els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat han realitzat la seva sortida de trimestre. Al matí van anar al Museu d’Història de Catalunya on van realitzar un itinerari sobre el temari de l’assignatura d’història de selectivitat. Al llarg de l’activitat els alumnes van treballar diferents fonts històriques utilitzant els nombrosos materials que hi ha exposat. Més tard van exposar i compartir amb la resta de companys la feina realitzada.

A la tarda van anar al Teatre Nacional de Catalunya per assistir a la representació teatral a càrrec de la Compañía Nacional de Teatro Clásico. L’obra va ser la gran comèdia de Lope de Vega El perro del hortelano.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *