El Marc Sibila al diari Ara

El Marc Sibila al diari Ara

Dissabte passat, dia de Reis, el diari Ara va publicar una àmplia notícia del Marc Sibila, el nostre professor de taller Make, tecnologia, música… el motiu era que l’estiu passat va rebre el premi Baldiri Reixac.

Aquest premi, molt prestigiós dins l’àmbit educatiu, s’atorga a escoles, professors, iniciatives, que defensen els valors de modernitat, catalanitat i cooperació entre alumnes i professors. L’EDN va rebre aquest premi l’any 2013-2014 pel treball que van fer els alumnes que ara cursen 2n de Batx. sobre Sant Cugat del Racó. Aquest any 2017, indirectament, també hem rebut aquest premi. El Marc Sibila i el seu projecte Instròniks (fundat conjuntament amb el Jordi Divins, un altre professor del centre) han guanyat el premi. Innovar i crear, do it yourself, We make de the music, que diu la dessuadora del Marc, i aconseguir que els nostres alumnes esdevinguin un bons professionals de cada especialitat.

Si voleu llegir l’article complet, cosa que us recomanem, podeu fer-ho en el següent enllaç:

https://www.ara.cat/societat/Premi-mestre-que-reivindica-yourself_0_1937806342.html

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *