Festa de Nadal a l’EDN

Festa de Nadal a l’EDN

Uiii… Nadal… sembla que ja hagi passat un any!

Tot plegat estem parlant de la festa que vam fer per acomiadar el 2017 i preparar l’entrada al 2018 el 22 de gener, però sembla que realment hagi passat una eternitat. Aquesta setmana ha estat la tornada a la rutina, això sí, amb un munt d’engripats que han fet que algunes classes fossin mig buides.

Malgrat tot, us volem explicar què vam fer el dia 22 de desembre abans d’agafar les vacances (els de cicles ho havien celebrat el dia 20, perquè el 21 hi va haver les eleccions): Vam començar amb un bon esmorzar amb torrons i coca i després ja ens vam posar a cremar els torrons: partits de futbol, bàsquet, tornejos de ping-pong o tallers més tranquil de decoració de boles o postals de Nadal.

Després, els de 2n de Batx. ens van delectar amb un conjunt de nadales que havien preparat per a recaptar diners per al viatge de final de curs.

Va estar una festa senzilla i entretinguda per celebrar entre tots les festes de Nadal.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *