L’esmorzar dels nostres alumnes

L’esmorzar dels nostres alumnes

Sempre que heu vingut a l’EDN com a pares, en les nombroses reunions d’inici de curs o de presentació de l’Escola quan havien de començar 1r d’ESO, per exemple, us hem parlat del nostre horari i del fet que paràvem dues vegades durant el matí, a les 10.00 i a les 12.25h.

Aquestes parades serveixen per descansar de les matèries, anar al lavabo, però sobretot esmorzar. I és aquí on volem incidir. Sabeu que sempre hi ha dos professors a l’hora del pati que vetllen perquè tot es desenvolupi amb ordre i sense problemes, però us volem dir que aquí estem una mica disgustats.

Us volem fer saber que hem trobat sovint entrepans sencers a la paperera. Si en algun cas veiem qui el llença, l’hi fem recollir i ho comuniquem a les famílies, però sovint ells són prou hàbils per llençar-los sense que nosaltres ho puguem veure.

Us volem demanar que a casa insistiu que no podem malbaratar els aliments, ni per tema de pobresa ni per tema de salut. Penseu que si els vostres fills no esmorzen a les hores del pati ni poden rendir acadèmicament de la mateixa manera ni tenen l’alimentació necessària per al seu cos. Estan en època de creixement i l’alimentació saludable ha de ser la base d’un bon futur.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *