Divendres comença el Porta a Porta a Navàs

Divendres comença el Porta a Porta a Navàs

Aquest divendres ha estat el dia que l’Ajuntament de Navàs ha triat per iniciar la recollida selectiva de brossa.

Des de l’escola ja fa dies que ens preparem amb xerrades des de tutoria, cubells, preparació d’espais, etc. però volem demanar l’ajut de pares, alumnes, professors i personal no docent per dur a terme aquesta tasca.

La recollida selectiva suposa un esforç per a cadascú de nosaltres perquè hem de triar on llencem cada residu que generem: paper, paper film, paper d’alumini, restes de fruita, mocadors de paper, punxa de maquineta… Cada cosa té el seu lloc i aquests primers dies hem de fer l’esforç de voler-ho aprendre.

Sí que us demanem que ens ajudeu en aquesta tasca i en tot el tema dels embolcalls: recomanem carmanyoles o bosses d’entrepà reciclables. Entre tots hem de fer-ho fàcil i útil.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *