Edcamp Navàs—- Formació Professorat

Edcamp Navàs—- Formació Professorat

Dijous dia 18 de gener va tenir lloc el primer Edcamp per a professors i mestres.

L’EDN va ser l’escenari triat per aquest Edcamp on, guiats per professors de l’EDN, l’escola Sant Josep i personal de la Diputació de Barcelona, 30 professors van debatre temes que els amoïnen i que afecten els seus alumnes.

Després d’una primera tria oberta de temes, el debat es va generar al voltant de 4 temes principals: la motivació i l’esforç, l’avaluació, la relació entre l’escola i les famílies i el treball per projectes.

Conclusions que van recórrer les escoles participants, amb membres de Navàs, Olesa, Puig-reig, Olvan, Prats… i un llarg etcètera que va posar en evidència l’interès pel professorat en noves inquietuds i eines de transmissió de coneixements.

Èxit doncs en aquesta primera trobada, que esperem que es repetixi molt aviat.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *