Efecte Jove 17-18

Efecte Jove 17-18

Els alumnes de 3r d’ESO han participat en un taller organitzat per l’Ajuntament de Navàs, anomentat Efecte Jove.

En aquest taller, tots els joves de Navàs que cursen 3r d’ESO  fan una exploració de la situació dels joves al municipi de Navàs. Es tracta de veure les opressions a les quals poden estar sotmesos els joves de 14 i 15 anys.

A partir d’aquí, el col·lectiu L’Esberla, farà un retorn als alumnes per veure quines són les opressions que ells han considerat amb l’objectiu que surti un grup de voluntaris (entre 10 i 20 persones) de les dues escoles per tal de presentar un projecte d’actuació a Navàs per millorar alguna d’aquestes opressions.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *