L’EDN a les festes de la llum de Manresa: Sons de llum

L’EDN a les festes de la llum de Manresa: Sons de llum

L’EDN ha estat una de les 6 propostes seleccionades per formar part de l’itinerari artístic Jardins de Llum, el dimarts 20 de febrer, dins els actes de celebració de la Festa de la Llum de Manresa.

La consigna per prendre part del projecte és que aquest tingués com a protagonistes l’aigua i la llum. L’EDN va decidir participar-hi amb els alumnes de 4t d’ESO de l’itinerari C amb el projecte “Sons de llum”: Una instal·lació que s’ubicarà al terra i que estarà formada per un làser que rebotarà en diferents miralls, anirà a un detector de llum i cada vegada que algú toqui el llum, farà sonar una nota. A part, hi haurà una altra proposta amb 7 làsers més petits que faran que en posar-hi la mà al damunt, es vagi creant una melodia.

La proposta es podrà veure, dimarts 20 de febrer, de 19.00 a 20.00h al nucli antic de Manresa.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *