Competències bàsiques a 4t d’ESO

Competències bàsiques a 4t d’ESO

Dimarts dia 6 i dimecres dia 7 van tenir lloc, arreu de Catalunya, les proves de Competències Bàsiques per als estudiants de 4t d’ESO.

Aquestes proves avaluen les competències i els coneixements bàsics que ha d’haver adquirit l’alumnat al final de l’ESO en castellà, matemàtiques, anglès, competència cientificotecnològica i matemàtiques. Per a les 3 primeres proves els alumnes van disposar d’una hora de temps, i per a les altres dues, que van fer dimecres, 1.15h per a cada prova.

Aquesta avaluació, externa, té un caràcter informatiu, formatiu i orientador, i vol ser una eina per als centres per tal d’impulsar la millora global del sistema educatiu català. El personal aplicador de les proves no són els professors del centre sinó que es tracta d’Aplicadors i Correctors externs per tal de garantir-ne la màxima transparència.

Aquest és el setè curs en què s’aplica la prova, ja que es va realitzar per primera vegada el curs 2011-2012.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *