Olmpíades científiques

Olmpíades científiques

El passat dissabte, 3 de febrer, dos alumnes de l’EDN un any més han participat l’edició anual de l’Olimpíada de Biologia de Catalunya. Els nostres representants d’aquest any van ser la Marina Oliveras i l’Oriol Figuls de 2n de Batxillerat.

L’Olimpíada de Biologia té com a objectiu principal estimular i implicar als estudiants de Batxillerat en el desenvolupament d’aquesta ciència, atès que resulta impossible comprendre la vida, analitzar els seus problemes i plantejar solucions sense el coneixement adequat de les principals qüestions biològiques.

L’alumne Marc Torrenté, també de 2n de Batxillerat, va participar el divendres a l’Olimpíada de Física de Catalunya.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *