Missió APILO

Missió APILO

Què en fem de les piles? A quin contenidor van?

Ara que a Navàs hem començat el “Porta a porta” potser us feu aquesta pregunta i la resposta és molt senzilla… A cap contenidor dels què tenim a casa. Les piles es recullen en contenidors especials que hi ha en ferreteries, escoles o deixalleries.

Des de fa molts anys a l’EDN recollim piles usades i quan tenim el contenidor ple, truquem per tal que ens els vinguin a buscar. Aquest any hem fet un pas més i ens hem afegit a una campanya anomenada Missió Apilo, que pretén recollir el màxim de piles i conscienciar els alumnes de la necessitat de fer aquest pas.

És per això que hem demanat a alumnes, pares i professors que ens ajudeu en la missió i fins a mitjan d’abril totes les piles que recollim en el contenidor que hi ha davant d’Oficines participaran en aquesta missió.

La imatge de la notícia és fruit del treball dels alumnes de 1r d’ESO.

Gràcies per endavant per la vostra col·laboració.

 

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *