4t ESO, Xerrades d’Educació Financera

4t ESO, Xerrades d’Educació Financera

Des de fa 3 anys, els alumnes de 4t d’ESO de la nostra escola  participen en el programa EFEC (Educació Financera a les Escoles de Catalunya).

Aquest programa ofereix una educació financera bàsica als alumnes de 4t d’ESO  i s’emmarca en les recomanacions d’organismes internacionals (OCDE) per tal de dotar a la ciutadania de millors competències per gestionar els estalvis i obtenir avantatges amb menors incidències, evitar episodis  sobre l’endeutament, augments de l’estalvi i inclusió financera.

El programa consisteix en 6 tallers, d’una hora cadascun, que són duts a terme per treballadors bancaris i financers.

De moment a l’EDN hem impartit dos tallers:

  • Administrant els teus diners
  • Endeutar-se amb seny!

L’objectiu doncs és fer més propera tota la terminologia financera i acostar els problemes econòmics als alumnes per tal de convertir-los en gent capaç d’entendre el món de les finances, com a mínim a un nivell bàsic.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *